A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662231.0113.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa-ti faci o manichiura perfecta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2013, ora 12:45

Cum sa-ti faci o manichiura perfecta

Articol de Madalina Irimia

Unghiile noastre sunt niste carti de vizita permanente. Ajunge sa aruncam o singura privire manichiurii unei persoane ca sa stim cu cine avem de-a face.

De aceea este extrem de important sa avem tot timpul unghii impecabile. Pentru ca nu dispunem de ore intregi pentru manichiuri complicate, iti recomandam un ritual rapid menit sa te asigure ca prezinti tot timpul o carte de vizita impecabila.

Un sfat inainte sa te pui pe treaba: incepe prin a aduna toate produsele necesare pentru a economisi timp. Cea mai buna solutie este sa ai o trusa de manichiura care sa contina tot ce ai nevoie: o unghiera, o forfecuta, un dizolvant de cuticule, servetele de hartie, oja, ulei pentru cuticule, o pila de unghii, un betisor pentru cuticule, o baza si un lac protector pentru unghii.

Dupa ce ai terminat cu “proviziile”, ia un castron mic si umple-l cu apa calda.

Da forma unghiilor

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa tai unghiile pentru a le da forma si lungimea dorite. Cand ai terminat cu aceasta etapa, pileste unchiile pentru a indeparta marginile care zgarie. Pentru a impiedica unghiile sa se rupa, ar trebui sa le pilesti intr-o singura directie.

Tot acest proces ar trebui sa dureze aproximativ 45 de secunde (nu-ti fie teama daca nu obtii acest timp-record din prima – dupa multa practica vei dobandi o dexteritate de invidiat).

Inmoaie cuticulele

Scufunda unghiile in apa calda timp de jumatate de minut. Apoi scoate-le si usuca-le cu un prosop de hartie. Cand cuticulele sunt inca moi, aplica dizolvantul de cuticule conform instructiunilor de pe recipient si, folosind bestisorul pentru cuticule, impinge usor in spate fiecare cuticula. Ai grija doar sa nu le apesi prea tare si sa le rupi.

Citeste mai multe pe Noi fetele.

Foto: tescomagazine.com

     
Tag-uri: manichiura, ritual, unghii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii