ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-12-2013, ora 10:47

Cum sa te prezinti la interviu cand vrei sa schimbi domeniul in care lucrezi

Articol de Madalina Irimia

Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca posibilul angajator a apreciat deja CV-ul si scrisoarea de intentie trimise de tine si si-a dat seama ca ai competentele si abilitatile de care compania are nevoie. De aceea, la interviu trebuie sa demonstrezi veridicitatea informatiilor trecute in CV , iar acest lucru il poti face comportandu-te ca un vanzator. Produsul esti chiar tu, spun specialistii portalului de cariera hipo.ro.

In cadrul interviului trebuie sa elimini temerile angajatorului si sa il convingi ca esti un risc pe care merita sa si-l asume, un pariu castigator. Poti face acest lucru raspunzand la intrebarile acestuia cu exemple concrete de situatii si proiecte in care ti-ai folosit abilitatile si competentele de care ei au nevoie. Demonstreaza ca poti invata si ca te poti adapta usor, oferindu-le cel putin 3 argumente greu de contestat ca te poti converti usor si ca te poti adapta la noul job si domeniu.

Inainte de interviu:

Continua reaserch-ul inceput inainte de redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie si foloseste-te de aceste informatii. Gandeste-te cum i-ai putea ajuta (punctual), care sunt lucrurile pe care tu le-ai putea imbunatati, cum ai putea mari randamentul acestei companii si, nu in ultimul rand, cum ai putea tu deveni mai eficient. Daca afli ce isi doresc ei si poti sa ii convingi ca ai abilitatile de care ei au nevoie, vei fi cu un pas inaintea tuturor competitorilor. Citeste mai mult...

Foto: careerrocketeer.com

     
Tag-uri: job, interviu, domeniu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii