ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-10-2013, ora 09:08

Cum sa te machiezi ca sa pari mai slaba la fata

Articol de Madalina Irimia

Daca vrei sa distragi atentia de la rotunjimea fetei, nu trebuie sa recurgi la chirurgie estetica. Descopera, mai jos, cateva sfaturi de machiaj care te vor ajuta sa arati mai supla.

Scoate-ti in evidenta ochii

Cand vine vorba despre un machiaj care sa-ti faca fata mai supla, secretul este sa atragi atentia asupra celor mai bune trasaturi ale tale. Cu alte cuvinte, trebuie sa muti centrul de interes al privirii de la obraji la ochi. make-up artistii iti recomanda sa utilizezi culori mai inchise pe colturile exterioare ale ochilor. Nu uita, de asemenea, sa folosesti mascara cu efect de volum.

Atrage atentia asupra buzelor

O alta tehnica de subtiere este sa atragia atentia asupra buzelor. Specialistii in frumusete te sfatuiesc sa alegi un ruj intr-o nuanta complementara cu cea a pielii tale. Daca ai tenul deschis, alege tonuri de culoarea piersicii, roz si coral. Pentru un ten mediu, vei arata superb cu un ruj mov, roz, rosu, dar nu in nuante foarte puternice. Rosul aprins, ciocolatiul si nuantele inchise de maro se potrivesc cel mai bine pentru cineva cu tenul masliniu. La final, adauga putin gloss deasupra rujului si esti gata!

Integral pe perfecte.ro

Foto: aliciahatfieldhurtwood2012.blogspot.com

     
Tag-uri: machiaj, rotunjime, fata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii