ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-07-2014, ora 10:09

Cum sa te imbraci in functie de culoarea pielii tale

Articol de Madalina Irimia

In acest sezon mesajele designerilor despre culorile la moda sunt destul de confuze pentru cei neavizati. Unii designeri ne propun culorile pastelate – galben pai, vernil suav, bleu sau roz pal – in timp ce altii sunt indragostiti de nuantele neon.

Si pentru ca a fi la moda nu inseamna numai a copia tinutele de pe podiumurile de prezentare, ci a purta ceea ce iti sta bine, iti prezentam cateva idei care te vor ajuta sa iti dai seama care sunt culorile care te avantajeaza cel mai mult.

Dupa cum stim exista o legatura puternica intre nuanta tenului si culorile care ne avantajeaza, asa ca pentru a simplifica lucrurile vom imparti nuantele de piele in trei categorii – deschisa, medie si inchisa.

1. Pielea deschisa. Daca ai tenul alb la fel ca Angelina Jolie, atunci culorile ideale pentru tine sunt cele intense.

Opteaza pentru negru, albastru imperial, rosu aprins sau portocaliu, deoarece acestea te vor scoate in evidenta.

Evita tonurile de gri si bej si, in general, nuantele pale, pentru ca e ca si cum ai purta o mantie care te face invizibila.

2. Pielea medie. Daca nuanta ta de piele este asemanatoare cu cea a unor vedete precum Penelope Cruz sau Adriana Lima, atunci esti foarte norocoasa, deoarece gama de culori care te avantajeaza este foarte vasta. Poti purta culoarea cafelei, albastru, verde, rosu, roz. Alege mereu nuantele luminoase, astfel vei fi de-a dreptul stralucitoare.

3. Pielea inchisa. Daca tenul tau seamana cu cel al lui Anahi sau Jennifer Lopez, atunci poti purta si culori pale, care vor intra in contrast cu pielea ta si o vor evidentia, dar poti purta si culori stralucitoare – galben, albastru electric, fucsia sau corai.

Trebuie sa mai stii ca absolut orice tip de piele ai avea, negrul te avantajeaza ( asta daca nu esti excesiv de slaba), asa ca e bine sa ai in garderoba o tinuta all black pe care sa o porti cand nu stii ce sa imbraci sau cand apare un eveniment neprevazut.

Sursa: acasatv.ro

Foto: blindgossip.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii