A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755486.7708.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa slabesti eficient: Metode inedite de a pierde in greutate care chiar functioneaza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-08-2013, ora 13:00

Cum sa slabesti eficient: Metode inedite de a pierde in greutate care chiar functioneaza

Articol de Madalina Irimia

Desi o dieta sanatoasa si exercitiile fizice reprezinta cele mai bune metode de a te mentine in forma, exista si alte cai de a pierde din greutate, dintre care cel putin sapte sunt cat se poate de neobisnuite.

Mananca in fata unei oglinzi

Cercetatorii de la Universitatea de stat din Arizona si Universitatea Erasmus din Rotterdam au descoperit ca sa te privesti in timp ce mananci poate fi un declansator puternic pentru a manca mai putin, scrie huffingtonpost.co.uk. In timpul experimentelor, oamenii de stiinta au pus o oglinda in fata unor participanti, iar rezultatele au aratat ca acestia au fost cei care au mancat mai putin. Motivul: propria noastra imagine mancand ne face mai constienti in privinta corpului nostru si a faptului ca nu dorim sa ne vedem exagerand din punct de vedere alimentar.

Alege barbati ca parteneri de masa

Daca vrei sa reduci consumul de mancare cand iei masa in oras, studiile arata ca cina sau pranzul alaturi de un barbat te-ar putea ajuta sa mananci mai putin. Cercetatorii de la Universitatea Indiana din Pennsylvania si Universitatea din Akron au descoperit ca atat barbatii cat si femeile au consumat mai putine calorii la o masa alaturi de barbati decat la una alaturi de femei. Motivul: suntem mai constienti de genul nostru preajma sexului opus, drept urmare femeile tind sa manance mai putin ca sa para "mai feminine", iar barbatii mananca mai mult in preajma femeilor ca sa para "mai masculini".

Integral pe mediafax.ro

Foto: replenishingsoul.com

     
Tag-uri: femeie, mancare, greutate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii