A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618781.7406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa slabesti 5 kg in 7 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2014, ora 16:03

Cum sa slabesti 5 kg in 7 zile

Articol de Madalina Irimia

Ai incercat fel si fel de diete, dar nici una nu te-a ajutat sa scapi de kilogramele in plus? Este foarte important sa gasesti metoda care sa te ajute sa fii din nou in forma, fara sa apelezi la medicamentele de slabit sau la ceaiuri.

Iata un plan alimentar care te poate ajuta sa ajungi la numarul de kilograme dorite.

Ziua 1

Prima zi este cea mai importanta din dieta. In aceasta zi trebuie sa mananci doar fructe. Evita bananele si consuma mult pepene verde si galben. Totodata, bea intre 8 si 12 pahare de apa si nu consuma alte alimente, nici macar legume crude sau fierte.

Ziua 2

In aceasta zi poti sa mananci numai legume, pe tot parcursul zilei. Consuma-le atat crude, cat si fierte. Este foarte important sa nu folosesti nici un ulei cand le gatesti. Poti sa mananci ce legume vrei, chiar si cartofi. Consuma fasole fierte, morcov crud sau fiert, broccoli, castravete, salata verde sau varza fiarta. Asigura-te ca nu uiti de cele 8 pana la 12 pahare de apa pe care trebuie sa le bei.

Ziua 3

In cea de-a treia zi poti sa mananci atat fructe, cat si legume. Nu consuma cartofi, nici banane.Poti opta pentru cateva fructe dimineata, apoi, la pranz consuma legume, iar seara mananca atat fructe, cat si legume. Nu uita sa bei apa.

Citeste continuarea regimului pe clickpentrufemei.ro.

Foto: perfecte.ro

     
Tag-uri: dieta, sanatate, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii