A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631897.0156.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa scapi rapid de CELULITA SI GRASIMEA DE PE COAPSE! Reteta care te ajuta sa arati ca un model
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2014, ora 10:13

Cum sa scapi rapid de CELULITA SI GRASIMEA DE PE COAPSE! Reteta care te ajuta sa arati ca un model

Articol de Madalina Irimia

Femeile vor toate sa arate perfect, insa, din pacate, multe dintre noi ne luptam cu kilogramele in plus, grasimea si celulita. Vrem sa fim ca niste modele, insa nu respectam cateva lucruri esentiale trupului nostru. Iata ce trebuie sa facem:

Ati auzit de "mitul": bei multa apa si scapi de celulita. Ei bine, nu e chiar un mit, ci un fapt adevarat. Beti apa, caci corpul uman e 90 la suta din apa. Deci, cu ce se poate hrani mai bine? Bea un pahar cu apa inainte sa consumi ceai sau cafea, efectele se vor vedea in timp, scrie EVZ.ro.

Renuntati la alcool, tigari si prajeli pentru a scapa de grasimi. Scapam de coaja de portocala doar daca consumam fructe si legume. Sunt esentiale pentru organism alimente precum spanacul, laptele, migdalele, bananele, kiwi si capsunile. Consuma grasimi bune, precum cele din peste, avocado sau nuci. Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali pentru o piele sanatoasa.

Faceti sport! Miscarea este extrem de buna atat pentru corp, cat si pentru psihic. Viata sedentara duce la ...kilograme in plus si disconfort. Caci, nu-i asa, mancam cand ne plictisim? Eliminatia cest obcei si incercati sa faceti sport de cateva ori pe saptamana. Mergeti mult pe jos.

Aveti grija de pielea voastra! Remedii naturiste sunt, ca de exemplu dusurile reci, creme care contin 5% cafeina, exfoliere si masaje, multe masaje corporale.

Foto: yabadu.ro

     
Tag-uri: corp, tonifiere, sport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii