ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 17:02

Cum sa scapi de matreata

Articol de Madalina Irimia

Stim cu totii ca imaginea conteaza. Ne pregatim pentru o noua zi, ne aranjam, ne punem toate in ordine pentru ca a doua zi sa aratam impecabil. In ciuda tonusului, a formei fizice, exista un element care ne da toate planurile peste cap: MATREATA.

Pentru ca matreata sa nu-ti strice reputatia, iata cateva trucuri foarte usor de pus in practica, ce te vor ajuta sa o tii departe.

1. Otetul alb: Inainte de a aplica samponul, aplica otet pe par. Lasa-l sa actioneze cateva minute, clateste si apoi samponeaza ca de obicei parul. Poti, de asemenea sa schimbi etapele: intai samponezi, clatesti, apoi aplici otetul si limpezesti parul.

2. Listerina (originala): fa un amestec de doua parti de apa si o parte de listerina si toarna-l intr-un recipient cu pulverizator. Spreiaza mixul pe parul ud pe toata suprafata capului. Lasa sa actioneze 30 de minute si apoi clateste. Aplica tratamentul o data la doua zile timp de o saptamana si repeta daca mai este necesar.

3. Otet de mere: Toarna otet de mere intr-un recipient cu pulverizator si aplica-l pe parul umed pe intreaga suprafata a capului. Lasati sa actioneze 40 de minute, clateste, apoi samponeaza parul ca de obicei.

4. Ulei de arbore de ceai: fa un mix dintr-o lingura de ulei de arbore de ceai cu o ceasca de apa fierbinte intr-un recipient cu pulverizator. Agita bine, apoi pulverizeaza din belsug pe parul proaspat spalat (sampon si balsam). Maseaza scalpul temeinic apoi lasa sa actioneze cateva minute.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro

foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii