ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2015, ora 10:48

Cum sa scapi de durerea de cap in 30 de secunde

Articol de Madalina Irimia
Durerile de cap nu sunt deloc placute si iti pot da peste cap activitatile zilnice. Vezi cum scapi de ele in 30 de secunde.

Nu ai nevoie de calmante pentru a scapa de durerea de cap, o poti face cu ajutorul presopuncturii, o metoda chineza de vindecare, foarte usor de realizat. Trebuie doar sa inveti tehnica si sa gasesti punctul Hoku din palma ta, potrivit yourstylishlife.com. Punctul Hoku este localizat intre degetul mare si aratator, acolo unde simti ca se blocheaza muschiul, si este asociat cu relaxarea partii superioare a corpului. Presiunea exercitata asupra acelui loc stimuleaza nervii.

Folosind degetul mare si aratatorul de la cealalta mana apasa pe punctul Hoku pentru 30 de secunde sau pana cand simti ca muschiul incepe sa se relaxeze. Repeta procedura de cateva ori, atunci cand te simti stresata sau cand ai dureri de cap.

Cauzele durerii de cap

De cele mai multe ori, durerea de cap apare din cauza stresului sau a oboselii, insa daca este constanta, ar trebui sa mergi la medic. Numeroase boli au ca simptom durerea de cap, de aceea este important sa faci o serie de analize care sa stabileasca o cauza. Cere ajutor de urgenta atunci cand durerea de cap este insotita de confuzie si dificultati de vorbire, lesin, amorteli sau paralizie, probleme de vedere sau intepenirea gatului.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: durere, cap, solutie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii