ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-12-2013, ora 13:04

Cum sa scapi de acnee: remedii naturiste de la experti in frumusete

Articol de Madalina Irimia

Daca stresul Sarbatorilor care se apropie risca sa iti provoace o eruptie acneica, iata cateva metode de tratament naturiste, care ar putea sa te ajute sa depasesti aceasta perioada dificila cu brio si fata curata.

Vindeca acneea din interior cu clorofila

Este pigmentul minune al plantelor si, cu proprietatile sale antiinflamatorii si detoxifiante, poate deveni si micul tau secret de frumusete. Specialistii in estetica iti recomanda sa adaugi 25-30 de ml din acest lichid verde, sanatos si insipid intr-un pahar cu apa, pe care sa-l bei in fiecare dimineata pentru un ten mai curat.

Calmeaza acneea cu ceai de musetel

Fa-ti singura propriul astringent cu musetel care, conform, dermatologilor poate ducea la disparitia inflamatiei asociate cu acneea. Fierbe 3-4 pliculete de ceai de musetel, raceste-l si apoi foloseste ceaiul pentru a tampon zonele cu acne de 2 ori pe zi cu o discheta demachianta. Poti pastra ceaiul in frigider timp de 2 zile.

Nu incarca cu machiaj zona cu probleme

Acesta este mai degraba un truc estetic decat unul naturist, dar ti-l recomandam pentru ca functioneaza! Desi vei simti impulsul de a exagera cu fond de ten sau cu corector in zona unde ai cosuri, daca vrei sa distragi atentia de la un cos, make-up artistii te sfatuiesc sa machiezi zona cat mai usor cu putinta. Trucul este sa atragi atentia in alta parte, cum ar fi in zona ochilor, cu un fard intr-o culoare puternica sau cu o pereche de gene false imposibil de ratat.

Fa-ti o masca cu iaurt

Daca ai pielea rosie, uscata, iritata sau inflamata, specialistii in cosmetica iti recomanda sa aplici o masca din iaurt grecesc gras sis a il lasi sa se usuce inainte sa-l clatesti. Se pare ca pana si cel mai problematic ten va avea un aspect net imbunatatit.

Sursa: perfecte.ro

Foto: specialbody.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii