A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630041.4478.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa scapi de 5 kilograme intr-o saptamana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2014, ora 15:20

Cum sa scapi de 5 kilograme intr-o saptamana

Articol de Madalina Irimia

Sarbatorile s-au terminat si ai ramas cu cateva kilograme in plus pe care vrei sa le dai jos cat mai repede posibil. Descopera cele mai bune solutii ca sa revii la greutatea dorita intr-o saptamana!

Din planul tau trebuie sa excluzi din start infometarea, deoarece aceasta nu da rezultate pe termen lung. Prin urmare, primul pas este acela de a-ti concepe un meniu sanatos care sa te scape de kilogramele in plus. Iata care sunt cele mai simple sfaturi care te vor ajuta sa slabesti sanatos si sa te bucuri de greutatea dorita:

1. Legumele trebuie sa ocupe cel mai mare procentaj in alimentatia ta

Meniul tau zilnic trebuie sa contina legume proaspete si congelate in cea mai mare cantitate, dar si cereale integrale, leguminoase si fructe (in cantitate mai mica). De asemenea, nu uita de verdeturi pe care sa le consumi pe cat posibil in stare proaspata. Patrunjelul, mararul, busuiocul, rucola, spanacul, salata sau telina ajuta la detoxifierea organismului.

2. Renunta la produsele cu faina alba!

Ca sa slabesti rapid este esential sa excluzi din dieta painea si alte produse care sunt preparate pe baza de faina. De exemplu, nu au ce sa caute in meniul tau produsele de patiserie, covrigii, biscuitii, fursecurile, pastele din faina alba. Inlocuieste painea cu biscuitii din secara, numiti crackers doar in cazurile de nevoie. De asemenea, pastele din faina alba pot fi inlocuite cu cele din faina integrala si consumate in combinatii cat mai simple, fara produse de origine animala.

3. Renunta la sucurile carbogazoase

Renunta la sucurile carbogazoase, deoarece nu vei face altceva decat sa aduci multe calorii fara sa pui la socoteala mancarea. Gandeste-te ca doza zilnica recomandata de zahar este de 50 de grame pe zi (echivalentul a zece cuburi de zahar). O sticla de 500 mililitri de Coca Cola contine 10 cuburi si jumatate de zahar. Nici asa-zisele sucuri naturale din cutii nu sunt o optiune buna, deoarece au o cantitate exagerata de zahar.

Continuarea pe eva.ro

Foto: stiri.com.ro

     
Tag-uri: greutate, kilograme, dieta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii