A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756672.3433.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa obtii un corp de invidiat cu exercitii Pilates pentru acasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-10-2013, ora 15:04

Cum sa obtii un corp de invidiat cu exercitii Pilates pentru acasa

Articol de Madalina Irimia

Pilates este o metoda foarte buna de a te mentine in forma fara a fi neaparat nevoie sa te deplasezi pana la sala. Inainte sa te apuci de acest antrenament este nevoie sa afli cum se executa corect exercitiile Pilates pentru acasa, ca sa eviti accidentarile si sa profiti la maxim de efectele benefice ale acestora.

Printr-o serie de intinderi, tehnici de respiratie si de intarire a muschilor, exercitiile Pilates au fost create pentru a imbunatati flexibilitatea si echilibrul corpului. Totusi, ele nu reprezinta un antrenament cardio, motiv pentru care nu sunt suficiente pentru a pierde kilogramele in plus.

Un factor esential in obtinerea corpului ideal este regimul alimentar echilibrat si atent monitorizat. Nicio forma de antrenament fizic nu va aduce rezultatele dorite daca nu arzi mai multe calorii decat consumi. Exercitiile Pilates nu au fost create pentru a slabi considerabil, ci pentru a creste flexibilitatea corpului si a intari muschii. De aceea, se recomanda ca ele sa alterneze cu exercitiile cardio daca scopul este pierderea in greutate.

Integral pe realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii