A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758040.2726.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa obtii bucle perfecte fara sa folosesti placa de intins parul, ondulator sau orice alt aparat pe baza de caldura (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 16:07

Cum sa obtii bucle perfecte fara sa folosesti placa de intins parul, ondulator sau orice alt aparat pe baza de caldura (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Sa recunoastem! Cele mai multe dintre noi ne dorim sa obtinem acasa buclele perfecte, fara sa investim sume enorme la saloane de specialitate. Pentru un look de revista insa, ajungem sa ne distrugem parul, netinand cont de nevoile lui.

Placa de par, ondulator, bigudiuri incalzite... toate promit sa ne ofere buclele perfecte, pe care sa le putem etala cu mandrie la ocaziile speciale sau pur si simplu in viata de zi cu zi. Extrem de eficiente, ele distrug insa firul de par si uneori il degradeaza atat de tare incat ne vedem nevoite sa apelam la o schimbare dramatica de look pentru a-i recupera sanatatea.

Ce-ai zice insa daca ti-am spune ca exista o metoda prin care putem obtine buclele perfecte fara sa apelam la aparate pe baza de caldura? Crezi ca este imposibil? Nicidecum! Pe langa bentita de par, si hartia obisnuita se poate transforma in ustensila principala pentru a crea onduleurile ideale.

Integral pe perfecte.ro

Foto: unica.md

     
Tag-uri: frumusete, bucle, par
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii