ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2014, ora 12:02

Cum sa iti faci manichiura sa reziste mai mult. 6 sfaturi utile

Articol de Madalina Irimia

Stii cat este de frustrant sa observi ca manichiura pe care abia ai facut-o se strica in timp record sau ca oja sare si ofera un aspect neplacut unghiilor. Cum nu ai suficient timp sa cureti zonele deteriorate si sa le refaci si nici finante pentru a merge constant la salon, ne-am gandit ca ti-ar fi de folos cateva sfaturi pentru a face manichiura sa reziste cat mai mult in conditii optime.

O femeie ingrijita acorda o atentie sporita unghiilor si manichiurii. Din pacte insa, tuturor ni s-a intamplat cel putin o data sa stricam stratul de oja abia aplicat, in timp record.

Ce trebuie facut pentru a evita astfel de situatii si pentru a pastra manichiura intr-o forma cat mai buna pentru o perioada indelunata? Iata 6 sfaturi utile:

1. Curata complet unghiile inainte de a incepe

Da, este usor plictisitor sa iei fiecare unghiuta in parte si sa cureti atent straturile de lac anterioare, mai ales atunci cand stii ca nuanta pe care urmeaza sa o aplici este mai inchisa si o va acoperi pe anterioara. Chiar si asa, tine minte ca resturile de oja pot strica noua manichiura. Mai exact, stratul proaspat se va coji mai repede daca este aplicat peste unul mai vechi.

2. Ingrijeste-ti cuticulele

Chiar daca procesul va dura cu doua minute mai mult decat ar trebui, impinge-ti cuticulele spre interior. In acest fel, vei putea aplica oja uniform pe intreaga suprafata a unghiei si vei evita zonele albe, neglijente.

Integral pe perfecte.ro

Foto: nailartdesignsidea.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii