A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817349.6503.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa iti cureti ficatul cu stafide si apa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-06-2015, ora 08:56

Cum sa iti cureti ficatul cu stafide si apa

Articol de Madalina Irimia
Stafidele sunt printre cele mai eficiente ingrediente pentru curatarea ficatului. Vezi cum sa le folosesti ca sa scapi de toxine in 4 saptamani.

Ficatul indeplineste numeroase functii, de la digestie la curatarea sangelui de toxine si impuritati, de aceea trebuie sa functioneze foarte bine. Din cand in cand este indicata o cura de detoxificare cu stafide. Pentru ca aceasta cura sa fie eficienta, trebuie sa stii cum sa alegi fructele. Indicate sunt cele organice, cat mai inchise la culoare si cat mai uscate. Dupa ce le-ai ales, lasa-le 15 minute in apa, apoi clateste-le bine si pune-le intr-un bol. Intr-un vas separat, fierbe apa, iar cand ajunge la temperatura camerei, toarn-o peste stafide. Umple cu apa bolul in care ai fructele si lasa-le sa stea pana a doua zi dimineata. Tine cont ca trebuie sa incepi acest proces dimineata, pentru ca stafidele sa stea 24 de ore in apa. in ziua urmatoare, bea apa si mananca fructele imediat cum te-ai trezit. Urmatorul pas presupune sa te intinzi in pat si sa stai cu fata in sus pentru 2-3 ore. Pe partea dreapta a abdomenului tine comprese calde. Fa aceasta operatiune o data pe saptamana, timp de o luna.

Cum iti dai seama ca ai nevoie de detoxificare

Daca nu stii cand este cazul sa faci o detoxificare a ficatului, fii atenta la cateva semnale pe care ti le transmite corpul. Balonarea, durerea sau disconfortul in zona ficatului, problemele cu digestia sau refluxul gastroesofagian sunt printre simptomele care te anunta ca ai nevoie sa elimini toxinele din organism. Atunci cand ficatul nu mai functioneaza bine, te poti confrunta si cu transpiratii excesive, mancarimi ale pielii, ingrasare sau, dimpotriva, pierderea apetitului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii