ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-08-2013, ora 07:54

Cum sa iti creezi locul de munca perfect

Articol de Madalina Irimia

Ca sa ai un loc de munca perfect, in care sa te simti bine si sa fii productiv, trebuie sa tii cont de ultimele cercetari stiintifice in domeniu.

Daca tot esti obligat sa iti petreci 6-8 ore pe zi la birou, poti face totusi mici modificari de design care sa iti imbunatateasca starea de spirit la job, potrivit PopSci.com.

1. Ai nevoie de plante. Cele mai recente studii au aratat ca prezenta plantelor in birou are efecte pozitive asupra atentiei, concentrarii si reducerii stresului.

2. Decoreaza-ti biroul cu imagini si obiecte familiare. Un studiu din 2010 a aratat ca angajatii carora li s-a permis sa isi aduca de acasa ce obiecte si postere au vrut s-au dovedit a fi cu 30% mai productivi decat cei carora nu li s-a permis sa isi decoreze biroul.

3. Liniile curbe cresc productivitatea. Potrivit unui alt raport stiintific, biroul sau mobilierul cu forme curbe ii face mai productivi pe angajati decat interiorul in linii drepte. Cel putin pentru sedinte cel mai indicat este inch biroul ovalinch .

4. Culorile care iti dau energie.Culoarea albastru din birou iti transmite tinerete sii determinare, iar violetul energie si putere. Albul iti aduce simplitate, liniste, pace, iar portocaliu creativitate si entuziasm.

Sursa: realitatea.net

Foto: eveste.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii