A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833684.2386.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa incepi o afacere cu gradini verticale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-08-2013, ora 17:04

Cum sa incepi o afacere cu gradini verticale

Articol de Cristian Amariei

Din ce in ce mai multi antreprenori incearca sa satisfaca nevoia de natura din vietile noastre. Oricui ii place sa aiba parte de cat mai multa natura, chiar in mijlocul locuintei sale, la birou, la locul de munca sau in casa de vacanta.

Un nou concept printre contur in business-ul de amenajari interioare si exterioare - ideea de gradina verticala, indoor si outdoor, potrivit site-ului manager.ro.

Este vorba despre gradinile amenajate de-a lungul unui perete, prin intermediul unui sistem sigur de prindere si eliminare a apei din locurile de stocare.

In esenta, este vorba despre un mare planseu de plastic sau silicon, prevazut cu buzunare de sustinere a mai multor ghivece de flori si plante decorative. Asezate una langa cealalta, toate reusesc sa devina un mare peisaj de neuitat.

Pentru cei interesati, o astfel de afacere se consolideaza destul de simplu daca avem in vedere cateva puncte principale:

- planul de afacere reprezinta un aspect decisiv pentru succesul oricarei afaceri, inclusiv pentru reusita acesteia. Aici sunt incluse informatii de ordin financiar, informatii despre angajati, despre modul in care va veti dezvolta afacerea si nu numai.

- audienta-tinta asupra careia va concentrati. Stabiliti clar cui va adresati, ce trenduri exista in acest domeniu si cum puteti sa veniti pe piata cu sanse maxime sa obtineti profit.

- capitalul banesc de care aveti nevoie pentru a incepe si administra afacerea.

In esenta, afacerea este una noua in Romania. Va puteti gasi o serie larga de clienti, de la clienti individuali care doresc sa isi amenajeze o gradina in propria locuinta si pana la detinatori de cafenele, detinatori de companii si organizatii, firme importante, multinationale si nu numai!

Afla mai multe despre subiect aici.

Foto: decostyle.mayra.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii