A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817511.14.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa fii o sotie perfecta. 7 trucuri pe care trebuie sa le stii pentru o casnicie de durata!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-08-2014, ora 11:20

Cum sa fii o sotie perfecta. 7 trucuri pe care trebuie sa le stii pentru o casnicie de durata!

Articol de Madalina Irimia

I-ai promis ca ii vei fi alaturi la bine si la greu, pana cand moartea va va desparti, insa incepe sa ti se para ca ai putea face mai mult pentru relatia voastra si te compromiti in comoditate si obisnuinta, in loc sa actionezi.

Nu trebuie sa ii faci cadouri scumpe sau sa-l astepti mereu cu mancarea calda pentru a-i arata ca-l iubesti, nu este nevoie sa-i calci sute de camasi pentru a-i demonstra ca iti pasa de el si nici macar nu vei fi nevoita sa renunti la lucrurile care iti fac placere in favoarea urmaririi meciurilor de fotbal.

Exista, totusi, cateva lucruri pe care ai putea sa le faci pentru a avea o casnicie fericita si pentru a castiga mult ravnitul titlu de "sotie perfecta". Iata care sunt acestea:

1. Invata sa prepari mancarea lui preferata

Nu zice nimeni ca trebuie sa-i gatesti constant si sustinut, daca nu esti tocmai cel mai mare fan al bucatariei. Insa dragostea trece, totusi, prin stomac, iar tu vei sti sa te folosesti de aceasta informatie pentru a-l impresiona din cand in cand. Ai putea incerca o reteta traditionala a familiei lui, cu siguranta va aprecia.

2. Scrie-i ce simti pentru el

Este foarte important pentru amandoi sa va exteriorizati sentimentele. Daca nu esti tocmai genul pisicos, care sa spuna "Te iubesc" de 50 de ori pe zi, incearca sa-i scrii asta pe un magnet de frigider, intr-o scrisoare, pe cutia de pantofi, oriunde.

3. Ingrijeste-te

Barbatii sunt fiinte atrase de estetic, iar sotul tau va aprecia sa iti simta pielea mereu fina, sa iti admire genele lungi si intoarse si sa se joace cu degetele prin parul tau matasos. Foloseste-te de toate tratamentele si ritualurile de infrumusetare care ti se potrivesc, pentru a-l recuceri in fiecare zi cu farmecul tau aparte.

4. Sprijina-l

Daca iti doresti ca iubitul tau sot sa fie mereu sincer si deschis fata de tine, este foarte important sa ii arati ca se poate baza pe tine in orice situatie. Sustine-l mereu, indiferent daca esti sau nu de acord cu deciziile lui si fii alaturi de el in toate momentele, fie ele bune sau mai putin usoare.

5. Lasa-l sa te ajute cu treburile casei

In secolul vitezei, in care abia apucati sa petreceti cateva ore acasa, ar fi indicat sa contribuiti amandoi la treburile casei. Scapa de conceptiile conform carora el nu se descurca prea bine in gospodarie si acorda-i o sansa; va simti ca ai incredere in el si nu va da gres.

6. Nu-ti pierde spiritul ludic

Barbatii sunt niste copii pana la sfarsitul vietii. Tocmai de aceea, ar trebui sa-ti redescoperi si tu copilul interior si sa-l lasi sa zburde, sa se joace, sa se strambe si sa se prosteasca alaturi de sotul tau, care va aprecia nespus cheful tau de joaca.

7. Surprinde-l

Femeile se plang ca sotii lor nu le surprind suficient si ca se limiteaza la surprize cliseu, insa nici eforturile sexului frumos nu sunt prea mari in acest sens. Incearca sa initiezi tu ceva imprevizibil si fa rezervare pentru un city break sau pentru un weekend la mare, du-l la restaurantul preferat la o cina romantica sau invita-l la un picnic in parcul in care v-ati cunoscut. Nu e atat de greu sa fii creativa, nu? In plus, veti beneficia amandoi de aceste surprize grozave!

Sursa: ele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii