A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756461.0186.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa faci primul milion. Retetele de succes ale bogatilor de astazi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-08-2013, ora 17:00

Cum sa faci primul milion. Retetele de succes ale bogatilor de astazi

Articol de Madalina Irimia

Sa castigi sume mari de bani nu este un lucru prea simplu si multi se gandesc la tot felul de metode inedite pentru a castiga mai bine. Cinci antreprenori de succes impartasesc, prin intermediul CNN Money, metodele care i-au ajutat sa ajunga acolo unde sunt astazi.

Potrivit CNN Money, exista cinci mari modele de succes in afaceri: antreprenorul, conservatorul, proprietarul sau cel care inchiriaza, cel care economiseste si cel care isi planuieste bugetul in cele mai mici detalii.

1. Anne Marie Ramos, 51 de ani, Palm City, Florida

Ocupatie: Coproprietara a unei francize de spalatorii

Avere neta: 2,4 milioane de dolari

Strategia aplicata: Nemultumita de spalatoria pe care o opera intr-un local inchiriat, Ramos si sotul ei, Angel, si-au deschis propria franciza, ZIPS, in anul 2006. Facand parte dintr-o franciza a permis cuplului sa isi dezvolte afacerea repede. De exemplu, au reusit sa investeasca mai mult in marketing si promovare, aducand astfel un numar mai mare de clienti in spalatorie. In primul an de la infiintare, castigurile au crescut cu 20%, fata de perioada cand locul functiona independent. Ramos sustine ca, din acel moment, vanzarile s-au marit in fiecare an iar costurile au inceput sa se micsoreze.

2. Syed Abbas, 49 de ani, Ambler, Pennsylvania

Ocupatie: Manager IT

Avere neta: 1,7 milioane de dolari

Strategia aplicata: Abbas si sotia sa, Saleha, economisesc 20% din veniturile pe care le au si isi tin doar 50% din avere in actiuni. “Facand asta, pot sa economisesc mai multi bani si sa fiu mai putin agresiv”, spune Abbas. In ultimii sapte ani, economiile lor au crescut cu aproape 5% anual. Daca ar fi avut mai multi bani in actiuni, anii mai dificili, precum 2008, i-ar fi facut sa piarda sume considerabile.

Integral pe incont.ro

Foto: hirondelle.org

     
Tag-uri: bani, afacere, succes
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii