A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757570.1798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa faci patratele intr-o luna chiar daca ai avut burta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-08-2013, ora 12:02

Cum sa faci patratele intr-o luna chiar daca ai avut burta

Articol de Madalina Irimia

Visul de a avea un abdomen plat se regaseste in planurile multor femei, insa acest lucru nu este foarte usor de obtinut in unele cazuri. Dar cu vointa si un program corect poti sa-ti conturezi absomenul si sa arate tonifiat. Afla cum!

Grasimea de pe burta este cel mai dificil lucru de indepartat, iar acest lucru poate sa-l confirme majoritatea femeilor care au constatat ca acolo este zona cu probleme si ca nu este deloc usor sa lupti impotriva ei. Insa, cu atentie acordata alimentatiei plus un program consecvent de exercitii, abdomenul tau va fi mai tonifiat, astfel incat muschii vor aparea mai bine conturati.

Ideea de a avea patratele pe abdomen este una dorita de multe femei, insa fara ca aceasta sa fie dusa la extrem. Un abdomen tonifiat si plat va arata sexy, insa nu este necesar sa ajungi la o masa musculara mult prea dezvoltata in zona abdomninala. Patratelele usor conturate pe un abdomen plat este idealul pe care il doresc majoritatea femeilor.

Iata un plan recomandat de Eva.ro care te va ajuta sa-ti tonifiezi musculatura abdominala:

1. Apuca-te de alergat de orice activitate fizica mai intensa!

Un prim pas pe care il poti face in lupta impotriva grasimii abdominale este acela de a te apuca de o activitate sportiva care sa te ajute sa consumi din calorii. In prima faza, specialistii sunt de parere ca abdomenele nu te vor ajuta foarte mult pana ce nu vei reusi sa elimini din stratul de grasime de la nivelul abdomenului.

Astfel ca alergatul, inotul, ciclismul, plimarile lungi, urcatul scarilor sau orice alt sport preferi te pot ajuta sa arzi mai multe calorii si sa scapi de excesul de grasime de pe burta.

Retine ca aceasta activitate trebuie efectuata constant pentru a obtine rezultatele dorite. Nu vei slabi la abdomen daca alergi intr-o saptamana de 3 ori, dupa care faci pauza si mai alergi luna urmatoare la fel. Trebuie sa-ti stabilesti un program riguros, astfel ca macar de 3-4 ori pe saptamana sa mergi la alergat.

2.Alimentatia poate sa faca minuni

Infometarea nu este o solutie, deoarece iti distrugi sanatatea si nu vei obtine rezultate care sa dureze pe termen lung.

In schimb trebuie sa te concentrezi pe alimentele care contin grasimi bune (uleiurile vegetale presate la rece, seminte si nuci crude, avocado, masline, ciocolata neagra), legume, fructe, verdeturi, carne slaba si leguminoase.

Evita zaharul rafinat, excesul de sare, produsele procesate, faina alba si produsele care o contin, sucurile carbogazoase, alcoolul.

Detalii pe eva.ro

Foto: us.cdn003.fansshare.com

     
Tag-uri: corp, frumusete, sport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii