A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661879.1923.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa elimini apa in exces din organism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-06-2015, ora 08:52

Cum sa elimini apa in exces din organism

Articol de Madalina Irimia
Vara este anotimpul in care retentia de apa este o problema mai raspandita. Vezi cum scapi de apa in exces din organism.

Senzatia de greutate in brate, picioare si articulatii, balonarea si oboseala sunt semne ale retentiei de apa, potrivit yourstylishlife.com. Anumite boli sau unele obiceiuri alimentare favorizeaza aparitia acestei probleme, dar si dezechilibrele hormonale, menopauza sau sindromul premenstrual te poate face sa te simti „umflata”. Daca ai aceasta senzatia, este important sa reduci consumul de sare si sa elimini alimentele fast-food, pentru ca te fac sa retii si mai multa apa.

Foloseste diuretice

Diureticele te ajuta sa elimini apa in exces si toxinele din organism prin tractul urinar. Nu este nevoie sa iei pastile, pentru ca poti consuma alimente care au un continut ridicat de apa sau potasiu, precum pepenele, castravetele sau telina. Consumul de ceai verde, sucul de merisoare, ceaiul de musetel, rosiile, ridichile, ceapa sau apa de cocos sunt, de asemenea, alimente care te vor ajuta sa scapi de apa in exces.

Fa miscare

Un alt mod in care poti scapa de apa in exces este sa faci miscare. Cel putin 30 de minute de exercitii pe zi iti stimuleaza sistemul limfatic si te ajuta sa elimini toxinele. Asigura-te, de asemenea, ca bei cel putin 2 litri de apa pe zi, pentru ca atunci cand organismul tau nu este hidratat, retine lichidele mai repede.

Retentia de apa poate indica boli grave, de aceea este important sa mergi la medic, daca te confrunti des cu aceasta problema. Bolile de inima, de rinichi ori de ficat pot fi o cauza.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: organism, apa, exces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii