A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664130.0001.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa devii faimos pe Internet cu 68 de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-04-2013, ora 07:03

Cum sa devii faimos pe Internet cu 68 de dolari

Articol de Madalina Irimia

Santiago Swallow, consultant si speaker motivational originar din Mexic, avea aproape 90.000 de urmaritori pe Twitter, unde obisnuia sa posteze cu regularitate pana cand contul i-a fost suspendat. Celelalte medii in care era prezent pe internet - Wikipedia si site-ul personal - ii confirmau popularitatea. Santiago Swallow este cu siguranta celebru, judecand dupa numere, doar ca nu exista. Aceasta este povestea unei identitati inventate a carei faima a costat 68 de dolari.

Santiago Swallow este creatia lui Kevin Ashton, inginer, manager general la o firma de electronice si jurnalist. Acesta a povestit in detaliu cum a facut celebru pe internet pe cineva care nici macar nu exista intr-un articol amplu publicat pe site-ul Quartz si preluat de Mashable.

Swallow era, potrivit descrierii de pe Twitter, unde se bucura de 85.480 de urmaritori, un "vorbitor si ganditor", specializat in "reimaginarea eului in epoca online", invitat frecvent la conferintele prestigioase TED (Technology, Entertainment and Design/ Tehnologie, divertisment si design).

Integral pe mediafax.ro

Foto: qz.com

     
Tag-uri: bani, internet, faima
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii