A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664610.4356.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa cumperi haine online. Trucuri si sfaturi care te ajuta sa alegi piesele perfecte pentru tine!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-08-2014, ora 09:50

Cum sa cumperi haine online. Trucuri si sfaturi care te ajuta sa alegi piesele perfecte pentru tine!

Articol de Madalina Irimia
Yard Sale-ul este plin de lucruri cumparate online! De ce au fost imbracate atat de putin sau deloc? Masura nu se potrivea, arata altfel decat comandasera, acestea sunt motivele pe care le invoca cele mai multe cumparatoare de haine online...

Este confortabil, ai o multime de optiuni, scapi de toate dezavantajele sedintelor de shopping clasic: inghesuiala, cozile, probatul. Insa si aici, ca si in cazul reducerilor, pericolul de a cumpara lucruri care nu ti se potrivesc, care nu arata ca in fotografie, de a-ti depasi bugetul este chiar mai mare...

Planificare, planificare si iar planificare, asta daca nu ai foarte multi bani si iti doresti sa cumperi o piesa pe care sa te avantajeze si sa se potriveasca cu restul garderobei tale, in multe ocazii.

1. Cumpara hainele care ti se potrivesc

Masoara-te!

Magazinele online au masuri diferite in functie de producatorul hainei sau folosesc un sistem aproximativ: S, M, L. XL. Insa variatiile pot fi mari de la un atelier la altul, asa ca cel mai bine este sa te masori dupa o schema a masuratorilor cat mai completa si sa compari apoi centimetri cu tabelul afisat pe site. Retailerii mari dau indicatii despre masurile in UK, Europa, SUA si cat mai multe detalii despre modul in care produsul este prezentat (ce masura poarta modelul, inaltimea etc.) pentru a putea compara.

In functie de piesa vestimentara cumparata uneori este necesar sa va stiti minimum de masuri: bust, talie, sold. Alteori, este nevoie sa stiti cat de lung este piciorul pe interior (daca cumparati pantaloni), ce inaltime aveti.
Cumparati un metru de croitorie din acela flexibil si rugati o prietena sa va masoare cat timp sunteti in lenjerie intima. Nu sugeti burta, nu stati mai dreapta decat de obicei, nu purtati un sutien cu burete - toate vor modifica masuratorile, astfel incat hainele primite nu se vor aseza bine.

Verifica tabelul cu masuratori

Asa zisele masuri de vanitate te pot pacali si ajunge sa-ti cumperi o masura mai mica. Daca ai cumparat in realitate de la un producator si stii ca ti se potriveste o anumita marime, verifica in tabelul de pe site si apoi, verifica masurile standard ale unui alt producator. Se poate sa ai masuri diferite. Cel mai bine te ghidezi dupa tabelele care traduc masurile standard in centimetri, cum este cel de la ASOS. Ba, uneori, exista chiar liste de masuri si pentru talii diferite, pentru Petite si XXL.

Continuarea pe ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii