A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758596.8217.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa arzi 200 de calorii in 20 de minute?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2014, ora 15:02

Cum sa arzi 200 de calorii in 20 de minute?

Articol de Madalina Irimia

Cum ar fi sa arzi cateva sute de calorii in jumatate de ora, fara sa fie nevoie sa te duci la sala, in timp ce retraiesti clipe din copilarie?

Poate suna prea bine ca sa fie adevarat, insa acest scenariu devine in totalitate plauzibil cu ajutorul unui obiect care costa putin, incape in geanta si te ajuta sa iti tonifici intregul corp: coarda de sarituri.

Slabeste sarind coarda

Chiar daca pare o joaca de copii, saritul corzii arde mai multe calorii decat iti inchipui - peste 10 pe minut, intarindu-ti in acelasi timp muschii picioarelor, fesierii, abdominalii si muschii bratelor. Astfel, in doar 20 de minute de sarituri cu coarda de fitness, arzi 200 de calorii, adica echivalentul unui baton de ciocolata. Ca sa slabesti aproximativ un kilogram pe saptamana, nu este nevoie decat sa sari coarda timp de jumatate de ora pe zi si sa tai din dieta 400 de calorii. Suna simplu, nu?

Exercitii cu coarda de fitness

Exista numeroase programe de sarit coarda, care te vor ajuta sa arzi grasimile in cel mai scurt timp. In doar 15 minute de sarituri, vei arde peste 150 de calorii, vei lucra toate grupele de muschi importante si iti vei imbunatati echilibrul. Trebuie sa incepi fiecare miscare cu genunchii usor indoiti, tinand manerele corzii la nivelul soldurilor si palmele inspre corp. Sari de fiecare cu genunchii relaxati si cu trunchiul drept.

1 minut: saritura de baza - adu coarda peste cap si sari peste ea cand ajunge in dreptul picioarelor. Nu trebuie sa sari foarte sus, ci atat cat sa treaca coarda. Aterizeaza pe ambele picioare. Odihneste-te un minut.

1 minut: saritura alternand picioarele - la fel ca in cazul miscarii precedente, doar ca in loc sa aterizezi pe ambele picioare, aterizezi intai pe dreptul, apoi pe stangul. Odihneste-te un minut.

2 minute: sarituri combinate - repeta exercitiul anterior de 8 ori, apoi continua cu 8 sarituri de baza. Odihneste-te un minut, apoi repeta intreaga secventa o data.

1 minut: saritura inalta - repeta exercitiul nr. 2, dar de aceasta data ridica genunchiul la 90 de grade. Ia o pauza de un minut.

Citeste articolul integral pe divahair.ro.

Foto: sparkpeople.com

     
Tag-uri: calorii, sport, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii