A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758792.6404.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa ai un par stralucitor si matasos cu ajutorul ingredientelor naturale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-05-2014, ora 16:03

Cum sa ai un par stralucitor si matasos cu ajutorul ingredientelor naturale

Articol de Madalina Irimia

Mierea, bicarbonatul de sodiu sau rozmarinul pot fi folosite pentru ingrijirea parului si prevenirea deteriorarii sau ingrasarii acestuia.

Pentru a preveni deteriorarea parului, este bine sa va feriti de produsele sintetice, potrivit becomegorgeous.com. Puteti avea un par stralucitor fara a cheltui o avere pe tot felul de produse, ci combinand o serie de ingrediente naturale foarte eficace.

1. Masca impotriva matretii

Matreata poate afecta textura suvitelor si pielea capului. Pentru a o combate, pregatiti un amestec dintr-o lingura de mustar, ulei de ricin si de cocos. Masati pielea capului cu acest amestec, cu miscari circulare timp de 5 – 6 minute. Clatiti apoi cu apa calduta si spalati cu sampon. Aplicati acest tratament de cel putin doua ori pe saptamana.

2. Smantana si miere pentru parul carliontat

Pentru a nu mai avea parul incalcit, folositi un amestec din doua cesti de smantana si o lingura de miere. Aplicati amestecul pe scalp si lasati-l sa actioneze timp de 5 – 6 minute. Apoi splalati-va pe cap si aplicati balsam. Parul va deveni astfel moale si stralucitor.

Integral pe depici.ro

Foto: vegis.ro

     
Tag-uri: masca, par, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii