A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758811.495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum sa NU te imbraci la prima intalnire
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-06-2013, ora 05:30

Cum sa NU te imbraci la prima intalnire

Articol de Madalina Irimia

Ai fost invitata in oras de un barbat pe care il placi cu adevarat, iar singura intrebare la care te poti gandi este "Cu ce ma imbrac?". In mod sigur ai un stil vestimentar bine definit si te-ai gandit deja la o tinuta, dar nu strica niciodata sa citesti cateva sfaturi in plus. Pentru a evita greselile, uite cum NU trebuie sa te imbraci la prima intalnire.

1. Evita hainele sport

Da, hainele pe care le imbraci la sala sunt cele mai comode. Intelegem ca ai putea trai pentru tot restul vietii in pantalonii de yoga, dar de preferat ar fi sa nu iesi la cina imbracata in hainele care scot untul din tine la fiecare antrenament.

2. Nu-ti face reclama falsa

Toate am fost tentate la un moment dat sa achizitionam un sutien cu push-up si mult burete. Am face orice din dorinta de a semana cat mai mult cu modelele pe care le vedem pe copertele revistelor glossy, dar trebuie sa ne abtinem si sa mizam pe punctele forte ale corpului nostru. Barbatii nu apreciaza falsitatea.

3. Pastreaza pentru alte ocazii tinutele pretentioase

Barbatii nu inteleg moda, cu atat mai putin creatiile avant garde sau haute couture. De aceea, indicat ar fi sa porti o tinuta obisnuita, dar accesorizata corect. Fii cat mai naturala si mai provocatoare, dar fara sa dai impresia ca esti o femeie usoara.

Integral pe perfecte.ro

Foto: perfectdiva.ro

     
Tag-uri: tinuta, intalnire, cuplu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii