ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2013, ora 16:09

Cum sa ALEGI rujul in functie de culoarea parului

Articol de Madalina Irimia

Atunci cand pornesti in cautarea nuantei de ruj care sa te avantajeze, trebuie sa iei in calcul mai multi factori. Pe langa nuanta tenului tau, foarte importanta in alegerea rujului este si culoare parului, care trebuie sa fie pusa in valoarea de cea a lipstick-ului.

Tocmai din acest motiv, ti-am pregatit un ghid care cu siguranta te va ajuta sa gasesti mai usor rujul ideal, in functie de culoarea parului tau.

Rujul ideal pentru blonde

Atunci cand pornesti in cautarea rujului perfect, trebuie sa tii cont de tonurile de blond ale parului tau. Spre exemplu, daca ai un par blond cenusiu, mizeaza pe un ruj roz sau corai. Tine cont de faptul ca make-up artistii profesionisti recomanda tonurile mai inchise de roz.

Femeilor cu par blond deschis si ten de portelan, precum Nicole Kidman, le sunt recomandate nuante de ruj cat mai deschise, nude sau in culoarea piersicii. Evita rujurile foarte inchise, care contrasteaza cu nuanta parului tau, dar si cu cea a tenului. De asemenea, daca te incadrezi in aceasta categorie, poti incerca si un ruj corai. Ca buzele tale sa para mai pline, dar sa si capete mai multa stralucire, aplica putin gloss transparent peste ruj.

Citeste mai multe pe Divahair.ro.

Foto: weheartit.com

     
Tag-uri: buze, culoare, par
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii