A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662441.9249.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum reuseste o tanara de 24 de ani sa castige 70,000 de dolari pe luna fara a avea un loc de munca traditional
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2016, ora 10:48

Cum reuseste o tanara de 24 de ani sa castige 70,000 de dolari pe luna fara a avea un loc de munca traditional

Articol de Madalina Irimia
Aileen Adalid a intrat in lumea corporatiilor la varsta de 19 ani dupa ce a absolvit Universitatea De La Salle din Manila, Filipine. Insa la scurt timp, filipineza a devenit geloasa pe prietenii ei "nomazii digitali" care aveau un stil de viata mai flexibil, mai relaxant. Asadar, la 21 de ani, tanara a renuntat la jobul platit cu 300 dolari de la Deutsche Bank in speranta ca va gasi un mod de a se sustine financiar de-a lungul calatoriilor ei, scrie Business Insider.

Atunci economisise doar 600 de dolari. Urmatorul an, Adalid a inceput sa faca freelancing in graphic design, web design, management SEO sau marketing online. Norocul ei a fost un client stabil cu ajutorul caruia a reusit sa castige lunar in jur de 600 de dolari pe luna.

In mai 2014 s-a alaturat unui prieten cu care a pornit un magazin online de accesorii outdoor numit Adalid Gear si s-a relocat in Belgia. Tot atunci a reinviat blogul ei din timpul adolescentei "I Am Aileen" pe care l-a utilizat drept loc pentru articole de fashion, lifestyle, dar si ca jurnal de calatorie.

Astfel, in prezent Adalid castiga 5,000 de dolari pe luna doar din blogging (parteneriate, articole sponsorizate, postari pe social media etc), iar cu ajutorul magazinului online ajunge la venituri de 70,000 de dolari pe luna. Mai mult, datorita parteneriatelor cu companiile de travel ea calatoreste gratuit si cazarea e acoperita tot de companiile de calatorii. Astfel, tanara spune ca reuseste sa economiseasca in jur de 70% din veniturile actuale.

"Ne-a fost foarte util faptul ca am ramas conectati cu oameni care conduceau business-uri asemanatoare si faptul ca am gasit mentori care sa ne ghideze a fost un mare plus", a spus ea.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Tag-uri: bani, castiguri, afaceri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii