A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829283.0697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum reuseste aceasta tanara sa faca zeci de mii de dolari pe luna din pasiunea ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2016, ora 11:22

Cum reuseste aceasta tanara sa faca zeci de mii de dolari pe luna din pasiunea ei

Articol de Cristian Amariei
Imbracata tot timpul in haine la moda si cu un make-up imaculat, Ling Lang este mereu vazuta la mesele unor cafenele si restaurante de lux, participand la diverse petreceri si evenimente sociale impreuna cu prietenele sale sau calatorind in locuri scumpe precum Tokyo sau Dubai. Ea este una dintre vedetele online-ului -cunoscute si dupa pseudonimul Wang Hong – iar imaginea sa online nu are doar scopul de a impresiona, ci reprezinta o adevarata afacere.

Exista doua tipuri de celebritati pe internet in China – cele care creeaza continut original, cum ar fi Papi Jiang, care a fost odata cenzurata de catre autoritatile chineze pentru utilizarea excesiva a limbajului licentios in videoclipurile sale si „fashionistele”. Ling Lang intra la cea de-a doua categorie – se axeaza pe vanzarea de haine si cosmetice pe Taobao, cel mai mare site de cumparaturi online din China. Fashionistele lucreaza ca modele pentru propriile lor magazine online, iar unii dintre follower-ii lor devin cei mai fideli clienti.

Ling Ling, activa de peste 10 ani in online, are peste 300.000 de follower-i pe Weibo si spune ca nu a planificat sa devina o celebritate pe internet. „La inceput erau doar forumuri online. Postam poze si scriam in fiecare zi si foarte multi oameni au inceput sa-mi acorde atentie”, spune ea. Cand avea 18 ani, Ling Ling si-a deschis un magazin de imbracaminte in Shanghai, dar si-a dat seama curand ca faima sa in online i-ar creste considerabil mai mult afacerile.

„Cu un magazin online esti capabil sa ajungi la clienti din intreaga tara. De exemplu, am foarte multi clienti in Beijing si Guangzhou”, spune ea. Magazinul sau online genereaza aproximativ 300.000 de yuani vanzari in fiecare luna, iar numarul se poate dubla in timpul festivalurilor. Dar aceste numere nu i-au potolit ambitia, asa ca vedeta online a semnat un contract cu Top Hot, un site de tip „incubator” ce are rol de „trainer” pentru celebritatile online.

Incubatoare precum Top Hot instruiesc celebritati in devenire pe internet, care au talent in fotografie, make-up si performance. De asemenea, le ajuta sa-si gaseasca locuri de munca specifice. In schimb, preiau o parte din castigurile lor. Janet Chen, fondatoarea Top Hot, a declarat ca celebritatile internetului le-au depasit deja pe cele din showbiz deoarece „sunt cu picioarele pe pamant si mai abordabile”. Fondatoarea spune ca Top Hot a semnat deja acorduri de cooperare cu 30.000 de celebritati ale internetului.

Sursa: hotnews.ro
     
Tag-uri: tanara, avere, pasiune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii