A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818588.5446.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum reusesc magicienii sa mearga pe apa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-10-2016, ora 10:51

Cum reusesc magicienii sa mearga pe apa

Articol de Madalina Irimia
Un numar de magie este reusit atunci cand ceea ce vezi sfideaza orice lege a fizicii si ceea ce credeai ca este imposibil, pare cat se poate de real. Daca esti curios sa afli secretul din spatele mersului pe apa al magicienilor, afla raspunsul in cele ce urmeaza.
Pentru ca este limpede de inteles ca fenomenul nu poate fi executat decat prin trucuri de iluzionism, specialistii au gasit explicatia care sa le deconspire secretele magicienilor. Pentru aceste numere, iluzionistii folosesc niste punti bine camuflate in apa.

Curios este faptul ca celebrul magician Criss Angel a reusit sa mearga deasupra inotatorilor dintr-o piscina, care treceau exact pe sub pasii lui, fiind exclusa astfel varianta unor punti bine camuflate in apa. si, totusi, cum a reusit sa faca asta?

Magicianul s-a folosit de mai multe mese de plexiglas, cu ajutorul carora a reusit sa se inalte pana la nivelul apei, iar oamenii inotau, de fapt, pe sub acele mese din plexiglas transparent.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.07.2017 01:54

wh0cd583940 doxycycline pills online cephalexin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii