A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834727.8953.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum raspunzi corect angajatorului la intrebarea "Ce poti sa imi spui despre tine?"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2014, ora 19:46

Cum raspunzi corect angajatorului la intrebarea "Ce poti sa imi spui despre tine?"

Articol de Cristian Amariei

Una dintre primele intrebari cu care un candidat se poate confrunta in cadrul unui interviu de angajare este "Ce poti sa imi spui despre tine?". Angajatorii pun aceasta intrebare cu un scop precis si este foarte important ca persoana intervievata sa raspunda corect pentru a-si spori sansele de a obtine un loc de munca, informeaza Business Insider.

Reprezentantul companiei care il intervieveaza pe candidat incearca sa afle prin aceasta intrebare cum se descurca viitorul angajat atunci cand se confrunta cu o situatie la care nu poate da un raspuns standard, este de parere recrutatorul Russel Reynolds Jr.

Headhunter-ul explica si faptul ca folosind intrebarea respectiva un angajator poate afla care sunt cele mai importante lucruri pentru candidatul pe care il intervieveaza.

"Multi dintre candidati cred ca aceasta este o intrebare la care este dificil sa raspunzi. Cu toate acestea, partea buna a acestei intrebari este aceea ca iti ofera oportunitatea de a te descrie intr-o maniera pozitiva si de a axa interviul pe punctele tale forte", explica Reynolds. "Trebuie sa fi pregatit sa te confrunti cu ea", adauga el.

"Exista multe modalitati de a raspunde corect la aceasta intrebare si doar una singura de a raspunde gresit, mai exact aceea de a intreba, la randul tau, -Ce vreti sa aflati?-", sustine specialistul.

"Trebuie sa iti construiesti un raspuns corect la aceasta intrebare, sa il repeti, si sa ai capacitatea de a da cu echilibru si incredere un raspuns", a mai adaugat Reynolds.

Raspunsul corect, dupa cum sustine headhunter-ul, trebuie sa se axeze pe elemente care il intereseaza pe angajator si sa scoata in evidenta cele mai mari reusite ale candidatului.

Sursa: gandul.info

Foto: angajare.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii