A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672940.0178.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum ramanem sanatosi pe perioada iernii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-12-2014, ora 11:06

Cum ramanem sanatosi pe perioada iernii

Articol de Cristian Amariei
Chiar daca este frig afara, iarna nu trebuie sa fie sezonul in care va imbolnaviti. Exista anumite modalitati prin care va puteti asigura ca ramaneti sanatosi si in forma si in timpul iernii, indiferent de temperatura de afara.

1. Recuperati somnul pierdut

“In medie dormim sase- sase ore si jumatate pe noapte, mult mai putin decat ce ne este recomandat: 7-9 ore de somn”, spune Jessica Alexander, purtator de cuvant al organizatiei The Sleep Council. Dar, iarna, dormim mai mult datorita noptilor mai lungi. “Este perfect normal sa va adaptati programul de somn atunci cand vremea se raceste. Folositi aceasta perioada pentru a recupera somnul pierdut”.

2. Beti mai mult lapte

Iarna, posibilitatea sa racim este mai mare cu 80%. Asigurati-va ca sistemul imunitar este intr-o forma excelenta. Laptele si produsele lactate (branza, iaurt) sunt o sursa foarte buna de proteine si vitaminele A si B12. In plus, laptele este o sursa importanta de calciu.

3. Consumati mai multe fructe si legume

Atunci cand este frig afara poate fi tentant sa ne intoarcem privirea spre alimentele nesanatoase, dar nu uitati ca este important sa continuati un regim alimentar sanatos, care include cinci portii de fructe si legume pe zi.

Mai multe pe hotnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii