A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672891.5229.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum protejezi drepturile de autor cand continutul e gratis?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-11-2016, ora 12:05

Cum protejezi drepturile de autor cand continutul e gratis?

Articol de Cristian Amariei
Platforma de distributie video YouTube a ajuns, in 2016, la 1 miliard de vizitatori pe luna; cu alte cuvinte, o treime dintre utilizatorii de internet au intrat cel putin o data pe site. Cresterea anuala de ore vizionate este de 50% pe desktop si de 100% pe mobil, in vreme ce rata de urcare a materialelor pe platforma a ajuns la 400 de ore pe minut. YouTube este un canal gratuit de vizionare a continutului, iar acest lucru asigura atat succesul sau, cat si numeroase probleme. Cea mai mare dintre acestea e legata de incalcarea drepturilor de autor.

Pe langa continutul propriu, oamenii includ si foarte multe elemente care nu le apartin; pentru a combate acest fenomen, Google a inceput sa dezvolte un instrument numit Content ID. Am fost invitat la Zürich, alaturi de alti jurnalisti, pentru a intelege cum protejeaza YouTube drepturile de autor ale „adevaratilor” proprietari, dar si pe cele ale creatorilor independenti de continut, care genereaza majoritatea orelor incarcate pe platforma.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii