ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2014, ora 12:08

Cum poti slabi mai mult de doua kilograme in cinci zile

Articol de Madalina Irimia

Expertii in nutritie spun ca poti slabi peste doua kilograme in cinci zile fara sa apelezi la diete drastice, pastile de slabit sau exercitii fizice chinuitoare.

Poti consuma alimente care iti plac si poti face exercitii pentru o perioada de timp rezonabila, potrivit Total Beauty.

Iti oferim mai jos o serie de sfaturi a caror aplicare te ajuta sa slabesti rapid, fara prea mari eforturi:

Redu cantitatea de sare consumata

Potrivit unui raport publicat de Centrul American pentru Preventia si Controlul Bolilor, 75% din cantitatea de sare consumata de americani este adaugata produselor in timpul procesarii sau pe durata pregatirii meselor servite la restaurant. Numai 25% din cantitatea de sare consumata de americani este adaugata la masa in timpul procesului de gatire. Situatia este similara si in cazul altor tari.

Reducerea cantitatii de sare din alimentatie ajuta foarte mult persoanele care vor sa slabeasca, diminuand in acelasi timp si balonarea. Pentru a elimina excesul de sare, se recomanda consumul a mai putin de 500 miligrame de sare pe zi.

O serie de alimente aparent sanatoase, precum cerealele, branza de vaci si chiar mixurile de legume congelate contin cantitati ridicate de sare. Aceste alimente pot fi inlocuite cu terciul de ovaz, iaurtul grecesc si legumele proaspete.

Iti oferim un pont pentru eliminarea sarii din organism: consuma cat mai mult potasiu. Cu cat este mai mare cantitatea de potasiu consumata, cu atat poti scapa mai repede de sarea din organism.

Printre alimentele foarte bogate in potasiu sunt cartofii dulci, nuca de cocos, caisele, bananele, pepenele galben, smochinele si portocalele.

Integral pe ziare.com

     
Tag-uri: slabit, greutate, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii