A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757022.618.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum poti scapa usor de cearcane. Afla care sunt cauzele si remediile simple
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2014, ora 15:03

Cum poti scapa usor de cearcane. Afla care sunt cauzele si remediile simple

Articol de Madalina Irimia

Lipsa de somn a fost blamata multi ani pentru provocarea cearcanelor, dar aceasta nu este singura cauza a pigmentarii zonei de sub ochi. De la nivelul de stres pana la alimentatie, aparitia cearcanelor poate fi provocata de mai multi factori, dar exista cateva remedii care te pot ajuta sa ai un ten impecabil.

Cauza: Stres

Un nivel ridicat de stres este unul dintre motivele principale pentru care cearcanele tale par mai accentuate. In momentul in care suntem stresati, corpul trimite automat o cantitate mai mare de sange spre organele vitale, iar fata noastra devine mai alba. Astfel, cearcanele devin mult mai pronuntate, iar aspectul nu este deloc placut.

Cauza: Capilare rupte

Zona de piele de sub ochi este cea mai subtire de pe fata, iar capilarele aflate dedesubt sunt sensibile si se pot rupe cu usurinta din cauza stresului sau a expunerii indelungate la soare. Celulele de sange se aduna chiar sub suprafata pielii, oxideaza si coloreaza intr-o nuanta violet portiunea de sub ochi.

Integral pe perfecte.ro

Foto: haymagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii