ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2016, ora 10:27

Cum poti sa slabesti cu cafea

Articol de Madalina Irimia
Un nou regim de slabit face furori in SUA. Acesta se bazeaza pe faptul ca una dintre cele mai polulare bauturi, cafeaua, ajuta la pierderea in greutate si la imbunatatirea performantelor intelectuale scrie France Presse.

”Bulletproof diet”, asa cum se numeste noul regim de slabit, stimuleaza activitatea creierului, energia, va face sa munciti mai bine, sa fiti un parinte mai bun, un prieten mai bun si o persoana mai buna", promite creatorul sau, Dave Asprey.

Numele exotic acestei cure vine de la ”Bulletproof Coffee”, adica cafeaua antiglont si este bautura magica pe care se bazeaza aceasta reteta de slabit. Aceasta este cafea fara micotoxine, mai exact fara acele ciuperci minuscule care apar in timpul fermentatiei. La aceasta se mai adauga o lingurita de unt si câteva picaturi dintr-un ulei pur.

Asprey a avut ideea acestui regim in 2004, in timpul unei calatorii in Tibet când, afectat de altitudine, s-a simtit slabit pâna când a incercat un ceai cu unt de iac. Impresionat de efectul energizant al bauturii, a vrut sa il adapteze pentru viata occidentala. Firma creata de Dave Asprey a strâns 9 milioane de dolari pentru dezvoltarea retelei sale de magazine de vânzare.

In SUA, unde o treime din locuitori sufera de obezitate dieta se bucura de mare succes, fiind adoptat de sportivi sau adepti ai "biohacking"-ului, miscare care combina biologia, tehnologia si alimentatia pentru imbunatatirea capacitatilor fizice si mentale.

Cu toate acestea expertii in alimentatie sunt mai critici. "Acest regim poate functiona ca orice alta dieta care elimina multe alimente", arata Amy Schnabel, nutritionist la spitalul din Los Angeles.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: cafea, dieta, regim
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii