A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629563.1302.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum poti sa ajungi la un job vacant INAINTE sa fie publicat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 07:04

Cum poti sa ajungi la un job vacant INAINTE sa fie publicat

Articol de Madalina Irimia

Intr-o perioada in care fiecare anunt de angajare strange cateva sute de CV-uri, sansele de a iti gasi un job sunt mult mai mari daca afli de posturi care nu sunt inca scoase la concurs.

"Multi experti sustin ca pana la 80% dintre joburile disponibile in piata nu sunt de fapt publicate, desi cifra este greu de verificat. Unde sunt aceste posturi si cum poti ajunge la ele?", se spune intr-un articol din USNews.com.

Exista cateva strategii care te pot duce la joburile vacante inainte ca acestea sa fie publicate:

- Aplica spontan. Daca iti trimiti CV-ul si o scrisoare de intentie inteligenta la firmele unde ai dori sa lucrezi, este posibil sa dai de un job vacant inainte ca acesta sa fie scos la concurs. Multi manageri de recrutare apreciaza aplicatiile pe care le primesc fara ca firma sa aiba anunturi publicate. Important este sa te interesezi cat mai atent cui trebuie sa trimiti CV-ul.

- Intra pe pagina de cariere a firmelor care te intereseaza. Multe firme sunt reticente sa publice anunturile de recrutare in alt loc decat pe site-ul propriu. Daca verifici constant aceste sectiuni HR, poti unul dintre putinii care vor stii de existenta unui post vacant.

- Pastreaza relatiile de la targurile de joburi. Incearca sa pastrezi legatura cu oamenii de HR pe care ii intalnesti la un targ de joburi. Intra in legatura cu ei pe site-urile de socializare si care fac angajari. Acestia iti pot furniza pe viitor informatii pretioase despre joburile vacante si inca nepublicate din companiile respective.

Integral pe realitatea.net

Foto: connectnigeria.com

     
Tag-uri: CV, job, companie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii