ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-06-2014, ora 15:01

Cum poti construi o casa de lemn cu doar 500 de dolari

Articol de Madalina Irimia

Uneori, realizarea unui vis costa mai putin decat ne imaginam. A demonstrat acest lucru un cuplu tanar din Statele Unite, care a reusit sa-si construiasca o casuta din lemn cu doar 500 de dolari.

La prima intalnire romantica, fotograful Nick Olson a dus-o pe prietena lui, Lilah Horwitz, pe malul unui lac din muntii Virginiei de Vest, un loc pe care il descoperise, intamplator, dupa ce a developat un film vechi al strabunicii sale. Privelistea spectaculoasa, linistea si peisajul pitoresc a trezit in tinerii indragostiti dorinta de a construi in acel loc o casa cu fatada din sticla, prin care sa poate admira seara de seara apusul soarelui.

La cateva luni dupa acea prima intalnire, cei doi au decis sa renunte la servicii si sa-si puna in aplicare visul comun. Si pentru a diminua costurile de constructie au pornit in cautarea unor ferestre vechi care urmau sa compuna fatada din sticla a cabanei din vis. Au colindat targuri de vechituri, talciocuri, de unde au reusit sa adune ferestre vechi, cu tamplarie din lemn, de toate dimensiunile, formele si modelele.

In mai putin de un an, din ferestrele reciclate si ramasitele unui hambar vechi din apropiere, Nick si Lilah au reusit sa ridice casuta rustica din lemn la care visasera impreuna.

Citeste restul articolului pe casadex.ro.

     
Tag-uri: casa, bani, SUA, lemn
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii