A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831344.4245.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum poti ASCULTA CONVERSATIILE TELEFONICE ale prietenilor tai si nu numai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2013, ora 18:39

Cum poti ASCULTA CONVERSATIILE TELEFONICE ale prietenilor tai si nu numai

Articol de Cristian Amariei

Scandalul spionajului informatic practicat de Agentia Nationala de Securitate (NSA) din SUA a scos la iveala o problema si mai grava care ameninta utilizatorii de telefonie din intreaga lume.

Pentru mai putin de 300 de dolari, orice hacker poate asculta conversatiile si citi mesajele trimise prin intermediul unui telefon mobil. Jurnalistii de la NPR au facut un experiment cu un grup de hackeri, din categoria celor care doar atrag atentia asupra deficientelor de functionare a sistemelor informatice.

Consultantul pe probleme de securitate al companiei iSEC Partners, Tom Ritter, a demonstrat jurnalistilor cum poate avea acces la orice telefon mobil doar pe baza unei statii celulare denumite femtocell. Cea pe care a folosit-o Ritter a fost realizata de Samsung pentru Verizon si costa 250 de dolari. Acest dispozitiv este de marimea unui router wireless si poate fi achizitionat din reteaua de retail Best Buy.

Integral pe capital.ro

     
Tag-uri: spionaj, telefon, hacker
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii