A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817251.586.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum pot fi transformate gazele de esapament in combustibil. Experiment video
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2016, ora 12:02

Cum pot fi transformate gazele de esapament in combustibil. Experiment video

Articol de Madalina Irimia
Jimmy de Ville si Greg Foot ne arata inca o data ca tehnologia folosita la fabricarea masinilor de Formula 1 este deosebit de fascinanta.
Oricine a fost vreodata blocat in trafic este familiarizat cu gazele de esapament lasate in urma de automobile. Situatia este mult mai complexa in cazul masinilor de Formula 1, care elibereaza in atmosfera gaze a caror temperatura poate depasi chiar si 1000 de grade Celsius.

Exista o metoda prin care am putea exploata aceasta caldura pentru a face automobilul de Formula 1 sa devina mai puternic? Raspunsul ni-l ofera inginerul Jimmy de Ville si prezentatorul Greg Foot, care ne prezinta intr-un videoclip modul in care functioneaza un dispozitiv cunoscut sub numele de ,,MGU-H".

Cat de puternica ar deveni masina sport daca ar fi dotata cu un astfel de sistem? De Ville si Foot ne demonstreaza acest lucru, folosind 750 de rachete, pe care le-au atasat unei roti cu motor.

Specialistii ne spun ca acest proces are loc in motorul unei masini de Formula 1 in fiecare secunda. Nu in ultimul rand, ei ne sfatuiesc sa nu incercam acest experiment acasa.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii