A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817106.3328.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum ne putem proteja telefonul inteligent de atacurile cibernetice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2015, ora 12:17

Cum ne putem proteja telefonul inteligent de atacurile cibernetice

Articol de Madalina Irimia
Piata smartphone-urilor este intr-o continua crestere, insa odata cu avansul tehnologic apar si tot mai multe probleme de securitate. Pentru a preveni intruziunile hackerilor, specialistii de la ThePhoneGeeks ofera cateva sfaturi care sa ne ajute sa ne protejam cat mai bine telefoanele mobile.

„In primul rand, trebuie sa acordam o atentie sporita SMS-urilor sau email-urilor care propun actualizarea unui program sau a unei aplicatii, pentru care este necesara efectuarea unei plati, chiar daca aceasta este una modica. De asemenea, trebuie sa fim atenti la datele stocate in memoria telefonului sau in cloud si chiar sa utilizam un cod de blocare a terminalului”, a spus Dan Badea, care face parte din echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm.

Potrivit acestuia, numerele de telefon, adresele de e-mail, codurile PIN pentru carduri bancare, parolele pentru sistemele de online banking sau cele pentru retelele de socializare sunt principalele "victime" ale hackerilor.

Pentru a putea oferi telefonului o protectie sporita impotriva atacurilor cibernetice, specialistul EuroGsm recomanda instalarea de programe antivirus pentru scanarea traficului de Internet, dar si descarcarea aplicatiilor din surse sigure.

Instalarea unei aplicatii antivirus pe smartphone ajuta in mentinerea securitatii datelor, iar oferta din Google Play Store este una foarte variata. Printre cele mai populare aplicatii antivirus, care permit scanarea aplicatiilor instalate sau a datelor de pe cardul de memorie, se numara AntiVirus Security, Avast, Bitdefender Antivirus Free, Eset Mobile Security & Antivirus, Avira Antivirus Security sau Kaspersky Internet Security.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii