A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675372.603.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum ne cumparam o masina? Prin credit auto sau de nevoi personale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
28-02-2013, ora 10:06

Cum ne cumparam o masina? Prin credit auto sau de nevoi personale

Articol de Cristian Amariei

Ofertele de credite auto ale bancilor difera foarte mult intre ele in ceea ce priveste avansul minim si costurile, astfel ca in multe cazuri pot fi inlocuite lejer de creditele de nevoi personale.

Finantarea achizitiei unei masini, noi sau cu o vechime rezonabila, ar trebui facuta in mod normal printr-un credit auto, acesta presupunand si un plus de garantie pentru banca, prin gajul insitituit asupra autoturismului. In piata exista peste 10 oferte de credite auto, insa cele mai ieftine presupun un aport substantial din partea clientului pentru constituirea avansului minim.

Doar trei banci finanteaza pana la 100% din valoarea masinii printr-un credit auto, restul percepand un avans minim de 15%-20% din valoarea masinii. Deci, daca am vrea sa ne cumparam prin credit auto o masina de o anumita valoare, ori alegem finantarea totala, dar ceva mai scumpa, ori mergem catre o finantare mai ieftina, dar aducem de acasa un avans considerabil. In plus, in functie de ofertele bancilor, putem avea multe restrictii legate de vechimea masinii.

Integral pe capital.ro

Foto: credit-auto.comprendrechoisir.com

     
Tag-uri: credit, auto, masina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mr Elijah,  05.08.2021 15:52

Bună ziua domnule / doamnă, Acest mesaj este pentru a vă informa că instituțiile de credit de împrumut oferă toate tipurile de rata anuală L0ANS @ 2%. Aveți nevoie de finanțare de orice tip? Afaceri, ipoteci, personal etc. Orice solicitanți interesați trebuie să revină la US VIA E-MAIL: loancreditinstitutions00@yahoo.com Sunați sau adăugați-ne la ce este aplicația: +393510483991

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii