A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664372.1732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Cum le explicam asta copiilor?”. Vestea bulversanta data de un profesor, inainte de vacanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 03:44

“Cum le explicam asta copiilor?”. Vestea bulversanta data de un profesor, inainte de vacanta

Articol de Madalina Irimia

Un profesor de scoala primara a facut miercuri, in timpul ultimei sedinte cu parintii dinaintea vacantei de iarna, un anunt care a provocat mirare si indignare.

Nathan Upton, 32 de ani, care este profesor la o scoala crestina din Anglia, a anuntat ca dupa vacanta se va intoarce la scoala si va fi… doamna profesoara Lucy Meadows, informeaza The Sun.

Nathan este transsexual si a spus ca in timpul acestei vacante isi va “desarvarsi” personalitatea si va deveni suta la suta femeie. Inainte de sedinta cu parintii, el le-a explicat elevilor sai ca “s-a nascut cu creier de femeie, in trup de barbat”.

Nathan Upton a inceput sa poarte haine de femeie, ia hormoni feminini si va face in aceasta perioada operatie de schimbare de sex.

Intr-o scrisoare pe care au primit-o toti parintii, conducerea scolii a spus ca ii acorda tot sprijinul profesorului: “Domnul Upton a facut o modificare semnificativa in viata lui si va fi de acum inainte femeie. Dupa Craciun se va intoarce la scoala si va fi d-na Meadows. Este un cadru didactic valoros si il sprijinim”.

Parintii, insa, nu sunt la fel de intelegatori. “Credeam ca voi vorbi cu copilul meu despre pasari si albine pana la liceu, dar acum vine acasa si ma intreaba de travestiti. Copilul meu este confuz si foarte suparat in legatura cu aceasta situatie”, a spus Wayne Cowie, tatal a trei copiii, toti elevi la aceeasi scoala.

Un alt parinte a spus ca profesorul ar trebui sa-si schimbe si scoala, daca tot isi schimba sexul: “Pur si simplu nu stiu cum sa-i explic aceasta situatie copilului meu”.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: thesun.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii