A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758519.6849.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum judeci oamenii din jurul tau, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-05-2014, ora 08:04

Cum judeci oamenii din jurul tau, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Fiecare dintre noi avem ideile noastre, asa ca daca cei din jur nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre, avem adesea critici la adresa lor. Afla cum judeci oamenii, in functie de zodia ta!

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativa din Balanta nu prea isi da seama cum sunt cu adevarat oamenii, asa ca de cele mai multe ori, ea judeca dupa aparente. Nu se fereste sa spuna celor din jurul ei ca nu ii place cum sunt imbracati sau cum arata, chiar daca acele persoane ii sunt total necunoascute. Se adreseaza direct, fara sa ii pese de consecinte.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeia din aceasta zodie este o persoana corecta si modesta in acelasi timp, fapt pentru care nu prea judeca oamenii din jurul ei. Pentru a caracteriza pe cineva, aceasta trebuie sa fie rau calcata pe coada sau cineva sa ii fac un rau de neiertat. Cel mai des, acest lucru i se intampla in viata amoroasa.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Femeia din Sagetator considera ca toti oamenii sunt egali, si isi trateaza ca atare "fratii". Aceasta persoana judeca o persoana doar daca vede ca face ceva nedrept si nu poate sa stea fara sa ia atitudine. Are un comportament impulsiv atunci cand sesizeaza ca cineva este fals, dar incearca sa tina in frau vorbele urate.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativa din Capricorn are uneori tendinta de a se considera mult mai buna decat cei din jurul ei, fapt pentru care se comporta ca atare. Vorbeste de sus cu cei care nu au realizarile ei si chiar ii judeca pentru ca sunt incompetenti. Pune etichete gresite si duce vorba mai departe pentru a iesi in fata.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

De cele mai multe ori, nativa din aceasta zodie face orice pentru a iesi in evidenta. Cand nu reuseste cu vorbe frumoase, ea trece la polul opus fara sa aiba regrete. Judeca fara sa gandeasca sau sa creada ce spune, dar se trezeste la realitate cand vede ca este respinsa.

Detalii pe eva.ro

Foto: biblestudyoutlines.org

     
Tag-uri: judecata, oameni, zodie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii