A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664745.6948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti sabotezi viata sentimentala, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2013, ora 14:09

Cum iti sabotezi viata sentimentala, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Daca ai senzatia ca viata ta amoroasa este un adevarat dezastru, astrele iti pot arata greselile pe care ai tendinta sa le faci. Afla cum iti sabotezi relatiile si viata sentimentala, in general, in functie de zodia ta.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Esti o persoana pretentioasa si ai tendinta de a critica foarte mult, chiar din primele clipe. Din aceasta cauza ii poti speria pe cei care isi doresc sincer o relatie serioasa alaturi de tine. Incearca sa te abtii de la comentarii rautacioase, pentru ca nu iti aduc nimic bun.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Ai tendinta de a face multe compromisuri in viata amoroasa de dragul armoniei. Dar cand iti sacrifici fericirea doar pentru ca o relatie sa "supravietuiasca", nu faci altceva decat sa iti sabotezi viata sentimentala.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Gelozia si posesivitatea sunt principalele piedici in calea fericirii tale in dragoste. Daca te lasi acaparata de ele, poti distruge relatii cu mult potential si poti indeparta oameni care te iubesc cu adevarat. Incearca sa scapi de aceste sentimente negative.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

De multe ori esti convinsa ca toti ceilalti sunt mult mai fericiti in relatiile lor decat tine. Din aceasta cauza ai tendinta de a zbura din floare in floare sau de a fi nefericita in dragoste fara un motiv real. Nu uita sa pretuiesti ceea ce ai.

Detalii pe eva.ro

Foto: point.md

     
Tag-uri: relatie, zodie, dragoste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii