A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829801.2688.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti poti asigura in Romania cainele, pisica, sotia sau nasii de cununie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
24-02-2013, ora 17:01

Cum iti poti asigura in Romania cainele, pisica, sotia sau nasii de cununie

Articol de Cristian Amariei

Gama de bunuri si evenimente care pot fi asigurate in Romania este mai larga decat am putea fi tentati sa credem. Unii romani si-au asigurat animalul de casa,cumparaturile, nunta sau botezul.

Mai multibrokeri specializati din Romania dar si cateva societati de asigurare pun la dispozitia clientilor polite care ies din sfera normalului. Unii oameni isi asigura animalul de casa, altii isi asigura nunta, unii ar dori sa isi asigure o anumita parte a corpului, de obicei cea care ii ajuta sa traiasca (cazul asigurarilor pentru picioarele fotbalistilor). Ba pot fi asigurate pana si cumparaturile. Pentru nu mai mult de cinci-zece euro pe an.

Politele pentru nunti sunt destul de cautate, si ele sunt oferite, de multe ori, chiar de catre companiile specializate in organizari, care in acest caz actioneaza ca brokeri. Sunt acoperite costurile nuntii, dar si eventualele distrugeri provocate. Pretul politei nu sare de 1.000 de euro pentru o nunta de nivel mediu.

Integral pe capital.ro

Foto: designsbyshay.blogspot.com

     
Tag-uri: asigurare, nunta, animale
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii