A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818434.7936.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti parfumezi casa de Craciun
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-12-2013, ora 11:26

Cum iti parfumezi casa de Craciun

Articol de Madalina Irimia

Fiecare mireasma are secretul ei - daca e prea tare, te nauceste de cap, daca e prea discreta, se pierde in spatiu. Cum o temperezi si cum o potrivesti, citeste aici!

E o adevarata arta sa stii sa-ti parfumezi casa, sa combini atmosfera domestica cu o stare de bine care sa te faca sa uiti de viata trepidanta de zi cu zi. Lumanarele, saculete parfumate, esente si potpuriuri ofera solutii pentru toate gusturile. Fereste-te insa de pericolul de a-ti transforma locuinta intr-o drogherie si „cantareste” sursele odorizante cu mare atentie.

Cum alegi aromele pentru Craciun

Nu dai gres niciodata daca vei combina smirna cu rozmarin si busuioc. Daca amestecul ti se pare prea puternic, mai adauga apa. Pentru a crea o atmosfera calma si relaxanta in camera copiilor, esenta de lavanda, mandarina, portocala sau verbina este perfecta (picurata pe discuri demachiante, asezate in locuri cat mai ferite). De asemenea, combinatiile scortisoara-portocala sau lavanda-bergamot te vor detensiona intr-un mod discret. Senzatia de prospetime o poti obtine prin eucalipt si cuisoare.

Betisoarele parfumate de Craciun

Nu toata lumea suporta fumul pe care-l scot betisoarele parfumate. Pentru unii poate fi inecacios. Daca alegi aceasta varianta, asaza betisorul ori pe balcon, langa geamul comun cu camera, ori la fereastra bucatariei pe care o lasi usor deschisa, astfel incat sa aiba cum intra parfumul in casa. Contactul cu aerul curat si proaspat va face mult mai agreabila mireasma betisoarelor.

Arome de mere, lamaie, portocala si pomelo

Daca nu esti adepta surselor artificiale de parfum, mergi pe calea naturala si revigoreaza trucuri vechi, stiute de la bunica. In functie de fructele pe care le ai in casa (si care trebuie sa aiba coaja relativ groasa), procedeaza in felul urmator: curata fructul de coaja si pune-o pe ochiul de aragaz incins (dar nu la flacara, pentru a nu se arde).

Parfum de la priza

In cazul in care nici una din solutiile propuse nu te-a convins, iti mai ramane varianta moderna, mai practica si fara prea multe riscuri: sprayuri, deodorante cu autocolant si odorizante electrice.

Sursa: unica.ro

Foto: girlsgocrazy.info

     
Tag-uri: arome, Craciun, sarbatoare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
ztpidaa,  13.07.2023 11:58

This makes it an ideal choice for 2048 cupcakes musicians looking to experiment with various genres and styles, or for those seeking a reliable and versatile performance instrument.

   
Lee,  03.04.2023 09:53

It is important to emphasize once again that seeking advice from a veterinary doctor is crucial before making any decisions about euthanizing your dog. Remember, your furry friend deserves the best care and attention possible, and consulting a professional is the best way to ensure that their well-being is prioritized.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii