A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816508.6628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti ingrijesti tenul in vacanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2016, ora 12:04

Cum iti ingrijesti tenul in vacanta

Articol de Madalina Irimia
O vacanta este un prilej fantastic pentru ca mintea ta sa se destinda si sufletul tau sa renasca. Din pacate, de obicei pielea ta sufera in aceste perioade. De obicei renunti la rutina ta zilnici si mananci lucruri pe care nu le-ai manca in alte zile. Urmeaza sfaturile noastre si problemele tale cu pielea in vacanta vor disparea.

Nu pune mana pe fata!

Desi, este sfatul pe care ar trebui sa-l iei in considerare in fiecare zi, in vacanta, din cauza relaxarii totale cam uiti ca nu ai voie sa pui degetele pe ten. Atunci cand te joci cu ochelarii de soare, cand iti aranjezi palaria de soare sau cand incerci sa alungi nisipul lipit.

Foloseste factor de protectie!

Ai tot auzit, de la diversi dermatologi, soarele nu mai este prietenul tau de ceva timp. Acesta este responsabil de imbatranirea prematura a pielii. Foloseste crema cu factor de protectie corespunzatoare tenului tau. Tenul deschis la culoare are nevoie de factor de protectie 50.

Nu imprumuta produsele de makeup!

In niciun caz, niciodata nu imprumuti de la altcineva trusa de machiaj. Mascara, rujul, creioanele de ochi sau pensulele pot purta si pastra diversi microbi. Doar nu vrei sa-ti strice vacanta un cos sau o iritatie de toata frumusetea.

Curatare! Curatare!

Daca obisnuiesti sa folosetti makeup si vara, obisnuieste-te sa iti cureti bine fata la culcare. Praful, transpiratia, sebumul si nisipul nu fac casa buna cu machiajul si tenul tau. Demachiaza cu atentie tenul si spala-l cu o solutie speciala corespunzatoare tipului tau de ten.

Nu renunta la masti!

Dupa cum stii, mersul cu avionul si schimbarea mancarii si a aerului fac ca tenul nostru sa se usuce si sa avem un pic de retentie a apei. Poarta cu tine in bagaj masti la plic de hidratare sau curatare. Foloseste-le inainte de culcare.

Servetele umede!

Orice femeie trebuie sa aiba servetele umde in geanta. Poti aduce un pic de prospetime tenului tau cu ele si in plus iti poti curata pielea de pe gat, la fel de importanta ca pielea tenului.

Nu uita crema hidratanta acasa!

Tenul se deshidrateaza mai repede in anotimpul cald, asa ca nu uita sa folosesti crema hidratanta indiferent ca mergi la tara, munte sau mare.

Mananca sanatos si bea apa!

Dieta ta alimentara se reflecta in sanatatea si aspectul tenului tau. Vei incerca tot felul de mancaruri asa ca ai grija. Bea multa apa pentru a mentine nivelul optim de hidratare al organismului tau si pentru a spala corpul de toxine.

Alege un bb cream!

Nu ai nevoie de atata acoperire. Tenul tau se va bronza natural si un bb cream va fi suficient pentru machiajul tenului.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii