ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-11-2014, ora 09:35

Cum iti ingrijesti pielea in sezonul rece

Articol de Madalina Irimia
Toamna este in plina desfasurare, si este timpul sa incepeti sa va petreceti mai mult timp pentru a pregati pielea pentru zilele de iarna viitoare.

Protectia solara trebuie sa fie prezenta si in timpul sezonului de iarna, deoarece retine umezeala in piele, o hraneste si o protejeaza de razele UV. Soarele poate dauna pielii in toate anotimpurile, astfel incat este necesar sa aveti grija de ea.

Pentru a avea o piele neteda si moale aveti nevoie de un peeling continuu. Un alt pas foarte important este de a curata fata. Necesar in fiecare noapte este sa eliminati machiajul si apoi sa aplicati o crema hidratanta. Aceasta se aplica cu un masaj bland. Foarte important este de a avea produse cosmetice bogate in uleiuri vegetale. Datorita lor, pielea nu va mai fi aspra si uscata in zilele reci.

Nu ar trebui sa uitati ca frumusetea este o reflectare a sanatatii noastre. Incercati sa luati mai multe lichide si sucuri de citrice stoarse. Limitati consumul de alimente grase, produse de patiserie si alcool.

Beti cacao fierbinte, deoarece cele mai recente cercetari arata ca boabele de cacao contin mai multi antioxidanti naturali (de exemplu, flavonoide) care ajuta ca pielea sa fie hidratata. Pudra de cacao este, fara indoiala, o alegere buna pentru o bautura in timpul iernii.

Cum sa aveti mai multa grija de buzele dvs in timpul iernii?

Inca de la inceputul iernii, buzele sunt una dintre cele mai sensibile zone ale corpului care au nevoie de o ingrijire speciala.

Citeste mai multe pe bewoman.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii