A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830666.7053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cum iti ingrijesti pielea dupa ce ai stat la soare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-08-2016, ora 13:11

Cum iti ingrijesti pielea dupa ce ai stat la soare

Articol de Cristian Amariei
Stii deja sa-ti protejezi pielea si parul cand stai la soare, ai cu tine crema cu factor de protectie, palaria si ochelarii de soare.

Dar, dupa ce ai stat la soare, stiai ca trebuie sa continui ingrijirea pielii?

Am cateva trucuri pentru ca pielea ta sa ramana hidratata, protejata si pentru ca bronzul sa nu se piarda atat de repede.

Ai grija ce apa folosesti la dus

Dusul de dupa plaja este extrem de important. Clorul, sarea si nisipul trebuie indepartate. Daca te gandeai ca apa calda nu are de ce sa-ti dauneze, afla ca pielea ta sufera deja din cauza inflamatiei cauzate de soare (indiferent daca te-ai ars sau nu). Foloseste apa calaie pentru ca pielea ta sa se calmeze.

Ai grija la gelul de dus

Oricat de mult iubesti un anumit sapun sau gel de dus, ignora-l pe perioada verii si foloseste un gel de dus crema sau un gel de dus pe baza de ulei. in plus, evita gelurile de dus ce contin pe eticheta cuvinte ca peeling sau scrub. Pielea ta este suficient de afectata si incearca sa se refaca. Nu ai nevoie sa-i agravezi starea.

Nu uita de lotiunea after sun

Ok, stiu ce crezi! De ce sa nu folosesti o lotiune obisnuita? Pentru ca lotiunile after sun au ingrediente care calmeaza pielea, o hidrateaza si o regenereaza. Daca tot nu vrei sa folosesti o astfel de lotiune, alege uleiul de cocos, care este foarte bun pentru piele.

Trateaza-ti arsurile solare

Daca, din nefericire te-ai ales cu arsuri solare ar trebui sa ai grija de ele. Foloseste aloe vera sau iaurt pentru a ajuta la regenerarea pielii.

Lasa pielea sa respire

Fa-ti un plan si respecta-l. Gata cu lotiunile parfumate, cu parfumul, cu fondul de ten. Bea multa apa si lasa pielea sa respire aerul marin.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: ingrijire, piele, soare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii